sâmbătă, 4 decembrie 2010

Goblinul

Camera mea, o fortareata a gandurilor perturbata in permanenta de gospodine native. De la intrare se poate vedea in dreapta o masa invadata de cactusi perversi, in continuarea ei sta erect un mandru un sifonier. In stanga, un patruped cibernetic, un ciclop prin ochiul caruia se poate vedea lumea; in fata lui leneveste un pat. Podeaua plina cu haine murdare arata ca un front de razboi. Atractia principala: goblinul in izmene, o statuie aroganta care zbiara mut la deranjul casnic. Drumul pana la castel e scurt si plin de alte peripetii, intrarea costa o cafea sau o doza mare de cola. Pentru a pune in miscare bestia trista puturosa, am cateva sfaturi:
  1. Cand chiorasul se uita linistit la un film, furiseaza-te si stinge-i calculatorul, apoi fugi cat te tin picioarele cautand azil in alta camera.
  2. Cand bestia doarme, si are funduletul dezvelit, deschide balconul si lasa-l asa. Acoperire...un lighean cu haine naparlite. Orele potrivite: intre 12 noaptea si 7 dimineata. E amuzant cum se face ghem si tremura ca o piftie. Vara aveti privilegiul de a-l vedea luptandu-se cu tantari, muste si lilieci.
  3. Cand aveti musafiri si puturosul doarme, invitati-i la el in camera si vorbiti tare subiectul: somnul lui linistit sau minunata incapere. Mirari isterice si rasete de hiena. Optional stricati calculatorul si fugiti, in urmatoarele 5 minute trimiteti un musafir imbracat in iepuras dragalas roz si pufos cu replica „vreau sa caut ceva la calculator”.
  4. Cand il vezi cu ziarul in mana, pandeste-l, sigur se duce sa-si elimine intimitatile, fura-i locul caldut din fata calculatorului, bucura-te din plin de cafea si exploreaza-i history`ul internetului. Bonus C:/gol/neinteresant/nustiu/secret/stop/dirty xxx/.
  5. Trezirea la 3 dimineata pentru schimbarea asternutului, evident cu unul rece si neuscat.
  6. Adora sa se trezeasca inconjurat de haine uscate, chiloti, sutiene si alte toale straine de ochiul lui.
  7. Daca vorbeste in somn, cheama cat mai multe persoane si ce retineti povestiti nepotilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Unleash the troll: